Önismereti Tréning

Önismereti - Spirituális - TársasjátéK

 

SAJÁT BOLDOGSÁGÁÉRT MINDENKI MAGA A FELELŐS!

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, saját boldogtalanságunkért nem hibáztathatjuk társunkat, családtagjainkat, főnökünket. Kizárólag mi magunk vagyunk a felelősek érte! Elsőre ez ijesztően hangzik, de valójában jó hír, hiszen ez egyben azt jelenti, csak mi változtathatunk a helyzeten. Amennyiben megvan bennünk az akarat, ez garantáltan sikerülni is fog. A pozitív irányú változás, álmaink, vágyaink megvalósulásának feltétele önmagunk ismerete.


TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA!

Ha úgy érzed:

  • Nem tudod, ki is vagy valójában;
  • Választ keresel életed még megoldásra váró kérdéseire;
  • Nem találod a helyedet a világban;
  • Nem vagy boldog; 
  • Nem működnek a kapcsolataid;
  • Elkerülnek a sikerélmények;

Ezzel a fantasztikus játékkal megtalálod a kérdéseidre a Választ!

 

 Hogyan működik?

A játék új utakat nyit az önismeretedbe. Miközben előhozza játszani szerető gyermeki énedet, finoman vezet belső világodban, és segít megtalálni a játék elején általad feltett kérdésre a saját válaszaidat. A játék folyamán egyre inkább tudtára ébredsz saját erőidnek, ráébredsz arra, hogy életedben mi a fontos és elöbbrevaló. Személyes kérdésedre vonatkozóan a játék nyomon követi személyes utadat, rávilágít a problémáid gyökerére. Segít régi hiedelmeid tisztázásában, reakcióid, rögzült mintáid átalakításában.

A játékot 4 fő játszhatja egy képzett és tapasztalt játékvezetővel, aki a játék során folyamatosan segítséget és útmutatást ad. A játék hossza a csoporttól függ, általában 3-4 óra.

Jelentkezhetsz egyénileg valamelyik játék alkalomra. Ilyenkor új emberekkel ismerkedhetsz meg. Az a tapasztalatunk, hogy idegenek előtt sokszor könnyebb megnyílni. Biztos lehetsz abban, hogy éppen a legmegfelelőbb játékostársak lesznek jelen! 

Ha szeretnél a Hozzád közel állókkal játszani, hozz össze egy csapatot. Ha kéred, külső helyszínen is megtartjuk a játékot: 
- baráti társaságoknak
- családoknak
- pároknak
- vagy csapatépítés céljából 

Egy játék alkalom ára 10.000Ft/fő. A játék szombatonként 16:00-i kezdettel indnul!

Jelentkezni tudsz:

+36 30 37 00 518 / Kimmel Gabriella