Önismereti Tréning

 

SAJÁT BOLDOGSÁGÁÉRT MINDENKI MAGA A FELELŐS!

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, saját boldogtalanságunkért nem hibáztathatjuk társunkat, családtagjainkat, főnökünket. Kizárólag mi magunk vagyunk a felelősek érte! Elsőre ez ijesztően hangzik, de valójában jó hír, hiszen ez egyben azt jelenti, csak mi változtathatunk a helyzeten. Amennyiben megvan bennünk az akarat, ez garantáltan sikerülni is fog. A pozitív irányú változás, álmaink, vágyaink megvalósulásának feltétele önmagunk ismerete.

„Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz… fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

Goethe

SEGÍTEK RÁTALÁLNI SAJÁT UTADRA!

Ha úgy érzed, nem tudod, ki is vagy valójában, nem találod a helyedet a világban, nem vagy boldog, nem működnek a kapcsolataid, elkerülnek a sikerélmények, kezdd el a változást tehát önmagad megismerésével! Amennyiben ezt sikerül elérned, belső békére és biztonságérzetre lelhetsz, tisztába kerülsz képességeiddel és lehetőségeiddel, növelni tudod önbizalmadat, így kézben tarthatod életed irányítását. Félelmeid levetkőzősével, önbizalmad erősödésével, lelki egyensúlyod helyreállásával, növekedni fog tetterőd, képes leszel új célok kitűzésére, és határozott lépéseket tenni azok elérésére.

Jelentkezz most önismereti tréningemre, és segítek abban, hogy rátalálj saját utadra, és végre azt az életet élhesd, amelyre mindig is vágytál.

 „Érezhetem magam bűnösnek a múlt miatt, aggódhatok a jövőn, de cselekedni csak a jelenben tudok. A jelen megélésének képessége a testi-lelki egészség döntő momentuma.”

 Abraham Maslow


vagy