Vendégkönyv

Megtisztelnél, ha leírnád ide a véleményedet!

 
"A mindennapi életben alkalmazható olyan technikákat sajátíthattam el a tréningen, melyek különféle stresszes helyzetek megoldásában valódi segítséget jelentenek - mindezt kellemes, barátságos környezetben."
(Zsuzsi, Budapest)
 
"Mind a tantervvel, mind a feladatokkal meg voltam elégedve! Nagyon tetszett a trénerek közvetlen, alapos és felkészűlt előadás módja. A környezet, ahol a stresszkezelési tréninget tartották igazán kellemes, barátságos. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
(Zsófi, Budapest)
 
"2 nap az életedből, cserébe megismerhetsz egy pszichológusok által kidolgozott, logikusan felépített, könnyen áttekinthető módszert arra, hogyan kezeld a mindennapi stresszhelyzeteket. Az, hogy használod-e, már rajtad múlik. Csak ajánlani tudom a csapatot!  Bárcsak minden vasárnap át tudnánk beszélni a gondjaimat, bajaimat.
Élmény volt! Köszönöm!"
(Viki, Budapest)
 
"A Stresszkezelés és hatékony kommunikációs tréning minden szempontból megfelelt, sőt túl is szárnyalta elvárásaimat! :-) Sok-sok hasznos és gyakorlati tanáccsal és izgalmas feladatokkal sajátítottuk el a tananyagot. A munkafüzet és egyéb segédanyagok lehetőséget adnak az elméleti tudnivalók kiváló strukturálására. Amikor szembe találkozom egy megoldandó problémával, csak elő kell vennem a vázlatokat és a lépések mentén önmagam is megtalálom a legjobb megoldást.
A két napos tréning oldott, kellemes hangulatban telt, sok nevetéssel, egymás támogatásával. Személy szerint választ kaptam a problémáimra, hogyan kezeljen hatékonyan a stresszes helyzeteket, hogyan kerüljek ki belőlük sérülésmentesen, vagy hogyan tudom eredményes módon elkerülni a kellemetlen szituációkat.
Nagyon köszönöm a sok segítséget és már most hasznát veszem a mindennapi életben! :-)"
(Krisztina, Budapest)