Vezetői fejlesztés

HOGYAN LEHETSZ SIKERESEBB A MUNKÁDBAN?

Gyakran előfordul, hogy késel a határidők teljesítésével és túlórázni kényszerülsz? Nem tudod, hogy mi okozza a rendszeres konfliktusokat munkahelyeden? Nem tudod, hogy miért nem motiváltak a beosztottaid? Fogalmad sincs, hogyan kezdjed el, miként álljál hozzá az új feladatokhoz? Megfordult már a fejedben, hogy feladod? 

A VEZETŐI FEJLESZTÉS szolgáltatással középvezetőknek nyújtok pozitív támogatást a vezetői munka hatékonyabbá és eredményesebbé tételéhez, valamilyen meghatározott cél érdekében, a jövőre orientáltan. A coaching folyamat célja lehet vezetői készség továbbfejlesztése, megerősítése, kiemelt projektre való felkészülés, bonyolult munkahelyi élethelyzetek, konfliktusok kezelése is. E célok érdekében változtatnunk kell, vezetői hozzáállásunkon. A változtatáshoz el kell hagyni kényelmi zónánkat, és elmozdulni a kihívást jelentő feladatok felé, amelyek folyamatos sikerélményekkel látnak el, és segítik szakmai előre menetelünket. Keresnünk kell új megoldásokat!

MERT MINDIG VAN MEGOLDÁS!

A VEZETŐI FEJLESZTÉS (Leadership - Coaching) különböző, bevált módszereivel és technikáival, egyénre szabott programmal segítek elindulni a változás útján.

Én kérdezek, és a Te válaszaid által tisztább kép alakul ki a vállalatodnál zajló folyamatokról. Én kérdezek, és Te fogod kiötölni, hogy miként ösztönözd, támogasd, fejleszd munkatársaidat a hatékonyabb működés érdekében. Én kérdezek, és válaszaid ébresztenek majd rá arra, hogy miként kell átszervezned napi munkádat, delegálnod egyes feladataidat annak érdekében, hogy ne kerülj időprésbe. Én kérdezek, és Te rájössz, hogy milyen készségek fejlesztésére van szükséged ahhoz, hogy a jövőben jobb döntéseket hozzál. Én kérdezek, és Te megérted, miért fontos a stresszkezelési technikák elsajátítása, egészséged megóvására. Én kérdezek, és Te fogod kitalálni, hogy mi módon teremts egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Én kérdezek, és Te új, belső erőforrásokat fogsz felfedezni Önmagadban, új célokat fogsz kijelölni.

„Néhányszor elestem életemben. Felkeltem és megint elestem. Újra meg újra ezt csináltam. Így lettem sikeres.”      Michael Jordan