Életút tervezés

 

„Ráléptél az utadra. Kevés embernek van hozzá bátorsága. Szívesebben mennek olyan úton, amelyik nem az övék. Mindegyiküknek megvan a maga adottsága, de nem akarják észrevenni."

Paulo Coelho

TALÁLD MEG HELYED A VILÁGBAN!

ÉLETÚT TERVEZÉS SZEMÉLYRE SZABOTTAN

 

Sokan döbbenünk rá életünk valamely pillanatában, hogy nem a saját utunkat járjuk, nem arra tartunk, amerre szeretnénk. Vannak, akik azt sem tudják, mi lenne a helyes, a nekik megfelelő út. A felismerés néha a semmiből jön, és teljesen lebénít. Legszívesebben újrakezdenénk az egészet, vagy elutaznánk valahova messzire, hátha majd ott magunkra találunk. Pedig a menekülés nem segít, vagy ha figyelmen kívül hagyjuk a problémát, később sokkal nehezebb lesz változtatni rajta.

Sokszor az az érzés is hatalmába kerít bennünket, hogy hiába van családunk, barátaink, jó munkánk, mégsem érzünk elégedettséget, nem tudunk örülni az adott helyzetünknek, nem rendelkezünk elég önbizalommal, és képtelenek vagyunk észrevenni és megélni az örömteli pillanatokat.

CÉLOKRA VAN SZÜKSÉG!

Ahhoz, hogy a helyes irányba állíthassuk magunkat, először is tisztáznunk kell, hol vagyunk most, mik a céljaink, mit szeretnénk elérni. Előfordulhat, hogy az évek során olyan szokásokat vettünk fel, amelyek nem szolgálják fejlődésünket. Menekülünk a kihívások elől, így sohasem éljük át a büszkeség vagy a siker érzését. Párkapcsolatunkban, családunkban rendszeresek a konfliktusok, a munkahelyen sem alakulnak jól a dolgok. Valami újra, valami másra lenne szükség!

Minden változás nehéz, de tudnunk kell, ha nem módosítunk semmin, továbbra is ugyanarra az eredményre számíthatunk, mint eddig, amellyel pedig nem vagyunk elégedettek. Mernünk kell változtatni!

„Nem azért nem merjük, mert nehéz, hanem azért nehéz, mert nem merjük.”

Seneca Szerencsére elég kis lépésekkel kezdeni. Ehhez azonban ki kell lépnünk kényelmi zónánkból, és kijelölni magunknak egy utat, majd szép lassan elindulni rajta, hogy elérjük célunkat.

Szükséged lehet az ÉLETÚT TERVEZÉSre, ha :

  • úgy érzed életed jelen szakaszában megrekedtél, nem látod a célodat;
  • párkapcsolati, családi problémákkal küzdesz;
  • munkahelyeddel, munkáddal kapcsolatos problémáid vannak;
  • álláskeresési próbálkozásaid sikertelenek;
  • pályaválasztási kérdések foglalkoztatnak;
  • megrekedt a karriered;
  • úgy érzed, hogy nincs elég önbizalmad;
  • sokáig voltál otthon kismamaként, és vissza szeretnél kerülni a munka világába;

A Life-Coaching foglalkozásokon - különböző gyakorlati technikák alkalmazásával - feltárjuk félelmeidet, elégedetlenséged okait, ezt követően segítek az általad megfogalmazott vágyakat célokká formálni, majd végig kísérlek a cél eléréséhez vezető úton.

 

 

Varázslatos, mert a Benned lakozó energiák felszabadulnak, a céljaid, vágyaid megvalósulása felé áramolnak, azáltal, hogy a kialakított vagy örökölt blokkok okait felfedjük, és felállítjuk a rendszeredet (szó szerint). A célokat Te határozod meg, aminek megvalósulására a részvételt követően már nem kell sokat várnod!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A válasz mindig bennünk van, segítséggel rátalálunk!