Útkeresési csomag

Az útkeresési csomag különlegessége a személyre szabott életút tervezés mellett, - amivel feltárjuk igényeidet, elképzeléseidet, lehetséges céljaidat – hogy álláskeresési technikák elsajátításához is segítséget kapsz, például profi önéletrajzírás, vagy állásinterjúra való felkészítés formájában. Az útkeresési csomag, különböző élethelyzetekben nyújt személyre szabott segítséget.

Kiemelten neked ajánljuk, ha: 

  • Állástalan vagy

Bármelyikünkkel előfordulhat életünk során, hogy valamilyen ok miatt elveszítjük munkánkat, és ezt követően hosszú ideig nem találunk újat. Valószínűleg, ilyenkor életünk egyik legnehezebb időszakát éljük meg. Azután, - számos sikertelen állásinterjúval a hátunk mögött – eluralkodik rajtunk a bizonytalanság, önbizalmunk meggyengül. A bizonytalanságban, a pozitív visszajelzések hiányában pedig, tovább csökken az esélyünk arra, hogy elképzeléseinknek megfelelő foglalkozást találjunk, hogy újra helyet találjunk magunknak.

  • Kismama vagy

Számodra is megvalósult a legtöbb nő hő vágya - először vagy sokadszorra -, anya lettél.

Az idő múlásával azonban a családdal kapcsolatos teendők mellett felerősödhet benned az érzés, hogy más formában is megvalósítsd önmagad. Bár az igény megvan bennünk, nem könnyű visszatalálni a munka világába a sokévi kihagyás után.

  • Útkereső vagy

Egészen más az a nyolc óra, amelyet számunkra kellemes környezetben, izgalmas és motiváló feladatokkal tölthetünk, mint az, amelyik állandó stresszel, lelkesedés nélküli, monoton, élvezhetetlen tevékenységekkel telik. Ha úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden vagy még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb állást, sosincs késő változtatni.

Az ÁLLÁSKERESÉSI TANÁCSADÁS nem szerepel alapszolgáltatásunkban, azt külön (még) nem vehetik igénybe, csak e csomagban tudjuk biztosítani, külsős, a témában kiváló referenciákkal rendelkező HR-es szakember bevonásával.

A csomag tartalma:

ÉLETÚT TERVEZÉS:    5 x 1,5 óra

ÁLLÁSKERESÉSI TANÁCSADÁS: 3 x 1,5 óra