STRESSZKEZELÉS

STRESSZKEZELÉS és HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ

Az élet stresszes. Az otthoni elvárások szerteágazóak – olyan ez, mint valami zsonglőrjáték. Állandóan próbáljuk összeegyeztetni a saját igényünket a többiekével. Olyan sok a tennivaló, és olyan kevés az idő! Munkahelyünkön szintén sokat követelnek tőlünk. A munkaidő hosszú. A közlekedés fárasztó. Ráadásul manapság mintha minden folyamatosan változásban lenne. Ez a stressz megbetegíthet!

Jelentkezz Stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő programunkra!
WILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK© (WÉK)

A program keretében egyszerű, a mindennapokban jól alkalmazható stresszkezelő stratégiákat és kommunikációs technikákat sajátíthatsz el, melyek alkalmazásával jelentősen csökkenteni tudod feszültségszintedet mind munkahelyeden, mind magánéletedben.

Neked ajánljuk a tréninget ha:

  • Sok a stressz az életedben, és szeretnéd tudatosan csökkenteni a feszültségedet, megőrizni egészségedet …
  • Szeretnél felkészülni a munkahelyi kihívásokra .....
  • Szeretnél hatékonyabban kommunikálni, kölcsönösen támogató kapcsolatokat kialakítani és fenntartani …
  • Szeretnéd jobban megérteni saját és mások viselkedését, a munkahelyeden és magánéletedben ...
  • Nincs időd hosszú tanfolyamokra, de igényed van a fejlődésre …

Mit kapsz a programtól?

1. önismereted és tudatosságod növekedni fog;

2. sikeresebben tudod kezelni a magánéleti és munkahelyi konflktusokat;

3. meg tanulsz NEM-et mondani;

4. úgy tudod megfogalmazni kéréseidet, hogy az mások számára ne legyen bántó;

 

A képzési program  háttere:

A programot a Duke Egyetem (Durham, NC,USA) vezető szakemberei dolgozták ki, több évtizedes csoportterápiás tapasztalataik és a stresszkutatás legfrissebb eredményeinek felhasználásával. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a program segítségével enyhíthetőek, illetve megelőzhetőek a túlzott stresszel összefüggő kellemetlen testi és lelki tünetek, hosszútávon javul a személyes hatékonyság.

 

Hogyan zajlik a WILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK© kiscsoportos képzés?

A 16 órás tréning tematikája teljesen strukturált, meghatározott egységekből áll, ugyanakkor a saját stresszhelyzeteid, aktuális problémáid megoldásához is kapsz szempontokat a megbeszélések során.

A készségek elsajátításához és gyakorlásához Munkafüzet nyújt segítséget, melyre az otthoni gyakorlás során is támaszkodhatsz.

 

.

 

A csoportokat akkor tudjuk indítani, ha a minimális 6 fős létszám összejön az adott időpontra. Amennyiben az általad megjelölt időpontban nem tud indulni a csoport, egyeztetünk veled más időpontokra vonatkozóan a létszám biztosítása, és a mielőbbi kezdés érdekében.

Részvételi díj (előre utalandó): 40.000 Ft

Jelentkezni az a lap alján található jelentkezés gombra kattntva az űrlap kitöltésével tudsz, de regisztrálni csak a tréning díj befizetése után tudunk. Az űrlap kitöltését követően kapsz tőlünk visszaigazolást  és megküldjük az utalási adatokat. Megadott adataidat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően csak ennek a programnak a szervezésére használjuk.

 

Szeretettel várunk! 

Érezd a könnyedséget, aludj jól és beszélj játszva, egyszerűen és tisztán mindenkivel minden helyzetben!